منتديات ابناء فلسطين
اهلا وسهلا بك زائرا في منتديات ابناء فلسطين
انت لم تقوم بتسجيل الدخول بعد ينبغي عليك تسجل الدخول لكي تتمكن من مشاهده كل مواضيع منتديات ابناء فلسطين
وشكرا
نتمي لكم مشاهده طيبه
منتديات ابناء فلسطين
اهلا وسهلا بك زائرا في منتديات ابناء فلسطين
انت لم تقوم بتسجيل الدخول بعد ينبغي عليك تسجل الدخول لكي تتمكن من مشاهده كل مواضيع منتديات ابناء فلسطين
وشكرا
نتمي لكم مشاهده طيبه
منتديات ابناء فلسطين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


اهلا وسهلا بكم في منتدانا المتواضع
 
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

 

 اكله صينى (لحم بالخضار)

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
زائر
زائر
Anonymous



اكله صينى (لحم بالخضار) Empty
مُساهمةموضوع: اكله صينى (لحم بالخضار)   اكله صينى (لحم بالخضار) I_icon_minitimeالثلاثاء نوفمبر 18, 2008 3:35 am

المطلوب:
نص كيلو لحم كندوز صغير
كوب بسله خضراء
كوب جزر مقطع صغير فى حجم البسله
كوب فاصوليا خضراء مقطعه حوالى 3 سم
2 بصله خضراء مقطعه 3سم من الرأس وحوالى اول 10 سم من شكراق الاخضر
جنزبيل طازج
صويا صوص
زيت
كورن فلاور
ملح
فلفل
الطريقه :
يعتمد المطبخ الصينى على التحمير السريع جدا فى زيت قليل مقدوح اوى لدرجة التدخين
اول حاجه تقطع اللحم قطع صغيره جدا فى حجم طابع البوسته وسمكها لا يزيد عن 3-4 مللى ولتسهيل ده يفضل ان تكون اللحمه مبرده اوى او قبل التجميد بشويه
يقدح حوالى 3 ملاعق كبيره زيت فى طاسه عميقه لدرجة التدخين
يقلب اللحم المقطع فى 2 ملعقه كبيره كورن فلاور
يوضع اللحم فى الزيت المقدوح مع التقليب السريع على النار لمدة حوالى 10 دقايق
يرفع اللحم
فى باقى الزيت المقدوح ( لا يقل عن ملعقتين واذا كان نقص نزوده شويه ) يوضع الخضروات مره واحده مع التقليب السريع لمدة 5 دقايق والطريقه دى تخلى الخضار مقرمش من بره وطرى من جوه
يضاف حوالى 5 شرائح من جذر الجنزبيل
يضاف الملح والفلفل
يضاف ملعقتين صويا صوص
يقلب الجميع ويضاف اللحم بعد رفع الخليط من على النار
يؤكل ساخنا مع الرز الابيض
وبالهنا والشفا
ومساء الفل
وبعد كده روحو (sleeping) هههههه

في انتظار ردودكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
رقيقة مشاعر
نائب مدير
نائب مدير
رقيقة مشاعر


انثى
عدد الرسائل : 2301
علام الدوله : اكله صينى (لحم بالخضار) Female62
السٌّمعَة : 18
تاريخ التسجيل : 23/08/2008

اكله صينى (لحم بالخضار) Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكله صينى (لحم بالخضار)   اكله صينى (لحم بالخضار) I_icon_minitimeالثلاثاء نوفمبر 18, 2008 3:55 pm


يعطيكي العافيه
ان شاء الله لم نجرب الطبخه

تقبلي مروري وتحياااتي رقيقة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اكله صينى (لحم بالخضار)
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات ابناء فلسطين :: قسم المطبخ والحلويات-
انتقل الى: